Известие

Collapse
No announcement yet.

Смених всичко и не спира да тропа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смених всичко и не спира да тропа

Здравеите колеги карам 156 1,8 140 к.с 2001 ходих при 2 ма маистори и смених следните неща и не спира да тропа
    рециклиране на долни носачи,смяна танпони на долни и горни носачи и ми кават че всичко е здраво но неспира да тропа,правя си колите при този маистор от както се помня и много добре работи
    Кажете ми какво да погледна сам и да видя дали е счупено че малко в повече ми идва след като съм направил пълно обслужване ремаци и ролки и диагностики климатици,гуми и т.н и парите не стигат

Благодаря предварително
    Алфа Ромео 155 1.6 16V TS
    Алфа Ромео 156 sportwagon 1.8 16 v TS

Стабилизиращата щанга !!!

Comment

И аз съм за стабилизираща щанга по това, което обясняваш.
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Тропането наистина е от тампоните на тази стабилизираща щанга както казват колегите.Смяната е трудоемка.Ако пък , чуеш едно особено дразнещо скърцане отпред, това е от слабите и като конструкция горни носачи!Най вече те се сменят особено при 2,4jtd .Не се губете да сменяте тампони особено на горни носачи.Шарнирите им са разиграни доста когато гумата вече скърца!
        Last edited by SSG; d.m.y г., 23:45.
        Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

аз мога ли да проверя дали е тя и след това да отида да я сменят....
          Алфа Ромео 155 1.6 16V TS
          Алфа Ромео 156 sportwagon 1.8 16 v TS

Comment

здр колега и аз мисля че е стабилизиращата щанга ходих на майстор и ми каза че е добре но днес си сменях горните носачи и като откачих биалетите здравата уж щанга се разигра и разтропа само с голи ръце.Но смяната на тампоните си е много голямо приклучение но за смета на това съм чел че стават тампони от лада за 70ст аз си ги купих но нямам време да ги сложа успех
            Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
            Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Първоначално публикувано от rackitt Покажи съобщение
              за да я провериш със сигурност трябва да я освободиш от биалетите и ако са отишли тампоните си играе на ръка ако нямаш читъв инструмент не се захващай че си е филм успех
              1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

Първоначално публикувано от rackitt Покажи съобщение
                Извинявам се, че така ще подходя към темата ти, НО само за последния месец им пуснати няколко подобни!!!

Ми направете си труда и прочитайте поне първите 3-страници или най-добре ползвайте търсачката!!!

Не се заяждам, просто се дъвче едно и също!!!
                Поздрави!
                sigpic
                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                147 JTDm 140-Малката манекенка
                GT- JTDm 150

Comment

И си подбирайте по-добре "майсторите".
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

Working...
                  X